Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiekszenie wydajnosci

Bomboor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem dluzsza przerwe w lolu i chcialbym zapytac o wszystkie mozliwe (programy,sposoby) na zwiekszenie plynnosci rozgrywki. Dziekuje za pomoc

Opublikowano

Miałem dluzsza przerwe w lolu i chcialbym zapytac o wszystkie mozliwe (programy,sposoby) na zwiekszenie plynnosci rozgrywki. Dziekuje za pomoc

Proponuje lepszy komputer.

Edited_1.png

Opublikowano

Proponuje lepszy komputer.

Naucz sie czytać ze zrozumieniem. Chłopak napisał PROGRAMY I SPOSOBY a nie komputer :-: może go nie stać??

Wyłącz cienie/synchronizacje pionową.

Jest jeszcze program game booster.

­

Opublikowano

Jak masz uruchomionego lola, odpalasz menadzer zadan, przechodzisz w procesy, szukasz lola, klikasz prawym na proces lola, potem wybietasz priorytet i ustawiasz na najwyzszy.

Opublikowano

To zależy w głównej mierze od komputera.. Jeśli masz 'drewno' to ustaw grafikę na najniższą. Możesz pobrać Razer Game Booster. Powyłączaj nie potrzebne procesy i już. 

Opublikowano

@MrHituPlay

Naucz sie czytać ze zrozumieniem. Chłopak napisał PROGRAMY I SPOSOBY a nie komputer :-: może go nie stać??

Wyłącz cienie/synchronizacje pionową.

Jest jeszcze program game booster.

­

To ty sie naucz czytac , NA CZERWONO ZAZNACZYLEM. 

Zeby takie patafiany jak ty sie nie dopierdalaly.

WSZYSTKIE SPOSOBY napisal, po czym WYMIENIL.

Co do tematu, To osobiscie uzywam TuneUp utilities, wedlug mnie dziala i pomaga :)

Edited_1.png

Opublikowano

Jak masz poniżej 4 gb ramu to w procesach [Menager] wyłącz podczas gry lolclient.exe [10-40fps]

W nie których przypadkach pomoże GameBooster [google].

Zformatuj, zdefragmentuj dysk. Btw. zapewne masz laptopa. Kup pod kładkę chłodzącą, polecam od Zelmana.

Możesz też ściągnąć Ccleaner jeżeli formata nie chcesz robić.

Wiem co masz za problem, miałem go pół roku temu [:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...